ویناپرس – والی هرات افغانستان در پی کمک های امدادی و آتشنشانی که با دستور استاندار خراسان رضوی به منطقه مرزی حادثهدیده اسلامقلعه آن کشور گسیل شدند، بطور خاص از تلاش و امدادرسانی آتشنشانان ایران برای مهار آتش قدردانی و تشکر کرد.
به گزارش پایگاه خبری وینا پرس، سید وحید قتالی بامداد امروز با حضور در جمع آتشنشانان مشغول عملیات گفت: مهار حریق در تاسیسات گمرکی اسلامقلعه کاری خستهکننده و پرخسارت بوده است.
وی افزود: تلاش نیروهای دفاعی و امنیتی افغانستان و آتشنشانی جمهوری اسلامی ایران برای مهار این حریق قابل تقدیر است.
والی هرات ادامه داد: تاکنون خسارت جانی منجر به مرگ در جریان آتشسوزی اسلامقلعه گزارش نشده است.
وی گفت: حدود دو هزار دستگاه تریلی در پشت مرز ایران افغانستان از حریق نجات یافت و ۴۰۰ دستگاه خودرو نیز از منطقه خطر به سوی هرات هدایت شد.
ساعت ۱۳ دیروز ۲۵ بهمن ماه انفجار بزرگی در تاسیسات گمرکی اسلامقلعه افغانستان واقع در مقابل گمرک مرزی دوغارون شهرستان تایباد در شرق خراسان رضوی رخ داد.
سازمان آتشنشانی مشهد نیز ١١ دستگاه خودرو تخصصی اطفای حریق را برای مهار آتش به منطقه مرزی اعزام کرد.
همچنین ۱۰ نیروی آتشنشان افغانستان با دو خودروی آتشنشانی در جریان مهار حریق گسترده اسلامقلعه حضور و مشارکت فعال دارند.
انتهای پیام
- نویسنده : تحریریه
Saturday, 2 December , 2023