کارگردان برنامه تلویزیونی «به روایت تاریخ» که این روزها از شبکه دو سیما پخش می‌شود بر ضرورت تولید برنامه‌های مستند تاریخی تاکید کرد و گفت: شبکه‌های خارج نشین و معاند با صرف بودجه‌های هنگفت سعی در تحریف اسلام و تاریخ این سرزمین دارند.

ویناپرس – کارگردان برنامه تلویزیونی «به روایت تاریخ» که این روزها از شبکه دو سیما پخش می‌شود بر ضرورت تولید برنامه‌های مستند تاریخی تاکید کرد و گفت: شبکه‌های خارج نشین و معاند با صرف بودجه‌های هنگفت سعی در تحریف اسلام و تاریخ این سرزمین دارند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری ویناپرس، امین هاشمی با بیان این مطلب اظهار کرد: شبکه بی بی سی مستندی را در مورد یکی از شخصیت‌های همراه امام خمینی(ره) که بعدها محاکمه شد در سه قسمت و با صرف هزینه‌ای بالغ بر ۲۰۰ هزار دلار تولید کرد. باید مشخص شود بودجه ساخت این برنامه چگونه، چرا و به چه شکلی تامین شده است.

او تهیه و تولید برنامه‎هایی از این قبیل که مبتنی بر اسناد و منابع مختلف است را از نیازهای اساسی این روزهای رسانه دانست و خاطرنشان کرد: باید همه توان و ابزارهای در اختیار خود را برای تولید برنامه‎ های مستند و مبتنی بر اسناد واقعی به کار بگیریم.

تهیه کننده و کارگردان برنامه تلویزیونی «به روایت تاریخ» به خبرنگار ویناپرس گفت: شبکه دو سیما و مدیران آن نگاه ویژه‌ای به مستندهای تاریخی دارند و طی این مسیر همواره راهگشای ما بوده‌اند. امیدوارم سایر برنامه‌سازان نیز چنین تولیداتی داشته باشند زیرا مطمئن هستم مردم فهیم ایران از برنامه‌ای که در آن به اسناد و مدارک صحیح استناد شده است استقبال می‌کنند.

هاشمی با اشاره به دلایل ساخت مستند تلویزیونی «به روایت تاریخ» خاطرنشان کرد: این برنامه راوی تاریخ سرزمینی با قدمت و تمدنی چند هزار ساله و آثار و اسنادی است که در تاریخ جهان زبان زد هستند.

اولین قسمت برنامه تلویزیونی «به روایت تاریخ» ۱۴ فروردین امسال پخش شد و همچنان روزهای زوج حوالی ساعت ۱۷:۳۰ روی آنتن شبکه دو سیما قرار دارد.

ساختار این برنامه از سه بخش نمایش، گفت‌وگو و روایت (نریشین) تشکیل شده است. هاشمی با بیان این مطلب گفت: در بخش نمایش سه پژوهشگر جوان، برای تکمیل رساله دانشگاهی خود وارد مسیری می شوند و ما در کنار آنها روایت‌ها، آثار باستانی و مکان‌های تاریخی را به سمع و نظر بینندگان می‌رسانیم. در بخش گفت‌وگو آقای خسرو معتضد به معرفی رفرنس‌ها و منابع تالیف شده پرداخته و به ابهامات و سوالات پاسخ می‌دهد. در نهایت بخش روایت یا (نریشین) است که در آن اسناد تصویری از دوره قاجار به ویژه ناصرالدین شاه و مظفرالدین شاه نمایش داده می‌شود. این اسناد شامل کتاب‌ها، عکس‌ها، دست نوشته‌ها و سکه‌ها است که بسیاری از آنها در موزه‌ها نگه‌داری می‌شوند.

او در پایان خاطر نشان کرد: همه تلاش خود را به کار گرفتیم تا این اسناد به دقت مستندنگاری و به مردم شریف ایران تقدیم شود.

انتهای پیام

  • نویسنده : محمد جواد نعمتی