جامعه فرهنگی استان البرز به عنوان پیشقراول عرصه تعلیم و تربیت برای فرداها، در صحنه های مختلف انقلاب و نظام اسلامی همواره پیشتاز بوده و اکنون جنب و جوش این قشر از آمادگی برای خلق حماسه دیگر در خردادماه سال ۱۴۰۰ دارد.

ویناپرس – جامعه فرهنگی استان البرز به عنوان پیشقراول عرصه تعلیم و تربیت برای فرداها، در صحنه های مختلف انقلاب و نظام اسلامی همواره پیشتاز بوده و اکنون جنب و جوش این قشر از آمادگی برای خلق حماسه دیگر در خردادماه سال ۱۴۰۰ دارد.

به گزارش پایگاه خبری ویناپرس، جامعه معلمان و فرهنگیان همواره به عنوان امین مردم ، پای ثابت برگزاری انتخابات مختلف در کشور و استان البرز بوده به طوریکه حدود ۵۰ تا ۷۰ درصد مجریان  و دست اندرکاران انتخابات مختلف  همین قشر را تشکیل می دهند.

نقش بی بدیل معلمان در تنویر افکار عمومی و انتقال مفاهیم ارزشی به دانش آموزان و خانواده ها بر هیچکس پوشیده نیست زیرا  مسیر آینده کشور از طریق نظام تعلیم و تربیت می گذرد و مدیران دیروز، امروز و فردا در واقع پرورش یافتگان دستگاه آموزش و پرورش هستند.

اینکه معلمان و فرهنگیان در تمام عرصه های دینی ، انقلابی ، فکری و حماسی پیشتاز هستند ، سخنی اغراق آمیز نیست بلکه شواهد و نمونه ها بیانگر آن است که این قشر از به ثمر رساندن انقلاب گرفته تا حضور در جبهه های جنگ تحمیلی و دفاع از حرم و عرصه های دینی و فکری به خوبی نقش آفرینی کرده است.

شهدا ، اندیشمندان ، دانشمندان و انسان های وارسته تربیت یافته کلاس های درس در سنگر تعلیم و تربیت بوده و باید معلمان و فرهنگیان را در رساندن ایران اسلامی به قله های عزت و افتخار را سرآمد بدانیم.

اینک که حماسه سرنوشت ساز دیگری به نام انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۲۸ خردادماه سال ۱۴۰۰ پیش روی مردم انقلابی ایران قرار دارد ، این بار نیز همچون گذشته معلمان و فرهنگیان کشور و استان البرز برای خلق حماسه به یادماندنی دیگر کمر همت بسته و از برگزاری انتخابات پرشور سخن می گویند.

فرهنگیان استان البرز به عنوان پیشتازان و طلایه‌داران مشارکت‌های اجتماعی، مدنی و سیاسی در برهه‌های مختلف این بار نیز در انتخابات ۱۴۰۰ نقش و اثرگذاری خود را به نمایش می گذارند.

پروسه انتخابات

جواد محمدی یکی از فرهنگیان استان البرزمی گوید: حضور درانتخابات، انتخاب فرد اصلح و شرکت دراین عرصه ملی وظیفه همه ماست اما چه بهتر که امسال به خاطر شرایط خاص کشور این حضور پررنگ تر و آگاهانه تر باشد تا دشمنان همچنان انگشت به دهان ازاین همه حضور مردم بمانند.

وی با اشاره به اینکه اکنون پروسه انتخابات موضوع کلاس‌های درس‌ معلمان برای دانش آموزان و والدین در گروه های فضای مجازی شده است، افزود: از مدتی قبل که به انتخابات ۲۸ خرداد ماه ۱۴۰۰ نزدیک می‌شویم، در بسیاری از کلاس‌های درس پروسه انتخابات به یک موضوع مهم تبدیل شده است.

وی بیان داشت: شور و شعور جوانان برای شرکت در پروسه انتخابات بسیار زیاد است و بخشی از کلاس های درس به پروسه انتخابات مرتبط شده است و این موضوع مهم به ویژه برای دانش‌آموزانی که امسال برای نخستین‌بار می‌توانند رای دهند با حساسیت بیشتری دنبال می‌شود.

محمدی تصریح کرد: فرهنگیان نیزمانند سایر اقشار مردم جامعه در این انتخابات به دنبال انتخاب نامزدهایی هستند که دردهای مردم را بداند و آنها را احساس کند.

وی با بیان اینکه فرهنگیان نیز مانند سایر اقشار مردم جامعه در این انتخابات به دنبال انتخاب نامزدهای کاردان و مسوولیت پذیرهستند و با تمام توان برای رفع آن وارد پروسه انتخابات شده اند.

وی مشارکت گسترده اقشار مختلف مردم درانتخابات ۲۸ خرداد را ضروری دانست زیرا این حضور پرشورمی‌تواند ههجمه‌های دشمنان علیه ملت ایران را کاهش دهد.

این فرهنگی البرزیادآورشد: بسیاری از فرهنگیان و دانش آموزان به ویژه رای اولی ها گام هایی مصمم برای شرکت در این دوره از انتخابات برداشته اند که این گام ها برای تعیین سرنوشت و همگامی با دیگر مردم برای رفع مشکلات استوارتر از گذشته خواهد بود.

توجیه رای‌اولی‌ها

حسین سلیمیان دیگر فرهنگی البرز گفت: با توجه به اینکه دانش‌آموزان پایه‌های ۱۱ و ۱۲ متوسطه دوره دوم مدارس می توانند  برای نخستین‌بار در انتخابات مشارکت کنند لذا پویش رای اولی ها به همت فرهنگیان برای آشنایی دانش آموزان با پروسه انتخابات و همچنین مشارکت سیاسی دربستر شبکه شاد این استان راه اندازی شد.

وی اظهارداشت: رای اولی ها برای اولین بارموفق به مشارکت در سرنوشت سیاسی کشورمی شوند لذا درقالب این پویش اقدامات فرهنگی و تاثیرگذار به منظور حضورحداکثری، فعالانه و آگاهانه  دربستر شبکه شاد انجام می شود.

وی بیان داشت: دراین پویش دانش آموزان رای اولی شوق و احساس خود را درجشن تکلیف سیاسی و حضور در انتخابات ۲۸ خرداد ماه ۱۴۰۰ را نشان می دهند.

سلیمیان خاطرنشان کرد: دراین پویش به دنبال تبیین نقش و جایگاه رای آگاهانه مردم درخلق حماسه ای دیگر درانتخابات پیش رو هستیم.

وی یادآوری کرد: رای اولی ها در انتخابات ۲۸ خرداد نخستین حضورسیاسی خود را حاضری می زنند تا به دشمنان نشان دهند ما ایران را دوست داریم و سرباز ولایت هستیم.

این فرهنگی انتخابات این دوره را به دلیل مسایل منطقه‌ای و بین‌المللی از دارای حساسیت خاصی دانست و ادامه داد: حضور مردم می‌تواند فشارها و تحریم‌های دشمنان را کم‌رنگ کند.

انتخابات با نگاه ملی

محمد طاهری از فرهنگیان آموزش و پرورش ناحیه یک کرج که مسوولیت روابط عمومی این ناحیه را برعهده دارد،گفت: مشارکت حداکثری در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا که با نقش آفرینی احزاب، جریان‌ها، گروه‌های سیاسی و آحاد مردم محقق می‌شود، ضامن امنیت و اقتدار ملی است.

وی افزود: مردم ایران اسلامی از جمله فرهنگیان همواره در مقاطع مختلف تاریخی نشان داده اند که از اهداف و آرمان های انقلاب اسلامی کوتاه نخواهند آمد و در برابر بیگانگان و خواسته های ظالمانه آنها سر تسلیم فرو نخواهند آورد.

طاهری  خاطرنشان کرد: در سال های اخیر که استکبار جهانی با تحریم های بی سابقه اقتصادی به بر هم زدن وضعیت معیشت و اقتصاد مردم، ناامیدی آنها از نظام و مشارکت پایین در انتخابات دل بسته است اما مردم بار دیگر ثابت خواهند کرد با مشارکت حداکثری خود در انتخابات پیش رو، دشمنان را مایوس و ناامید می کنند.

وی بیان داشت:همه نظام های مردم سالار در دنیا متکی بر آرای عمومی هستند و یکی از مولفه های امنیت و اقتدار ملی و مصونیت کشورها به حضور، حمایت، پشتیبانی و همراهی مردم وابسته است.

طاهری ادامه داد: انتخابات در سراسر جهان، مظهر حضور مردم بوده و در انظار عمومی و جهانی به عنوان استاندارد و نشان دهنده مشارکت مردم در تعیین سرنوشت کشور خود پذیرفته شده است.

وی یادآورشد:در نظام جمهوری اسلامی نیز آنچنانکه در اصل ۶ قانون اساسی تصریح شده، جمهوری اسلامی باید با اتکا بر آرای عمومی اداره شود و رییس جمهوری، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و اعضای شورای شهر و روستا از راه همه پرسی انتخاب شوند به همین دلیل در بیانات بنیانگذارکبیر انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب بر مساله آرای عمومی و حضور حداکثری در انتخابات بسیار تاکید شده است.

وی عنوان کرد: این روزها فرهنگیان با روشنگری درانتخابات تلاش می کنند تا مردم به سوی انتخاب آگاهانه و مشارکت بالا درپای صندوق رای سوق دهند زیرا نگاه این قشر فرهیخته به انتخابات ۲۸ خرداد ماه ۱۴۰۰ را نگاه ملی تشکیل می دهد.

طاهری افزود: اگر تمام اقشار مختلف مردم تلاش کنند که با شناخت عمقی و بر اساس برنامه و رزومه‌کاری، نامزد شایسته و لایقی را انتخاب کنند و این مساله در بین تمامی اقشار مختلف جامعه تعمیم پیدا کند، نامزدها نمی‌توانند تنها بر اساس حرف‌های عوام‌فریبانه رای بیاورند.

حضوری غرورآفرین

رییس انجمن اسلامی معلمان استان البرزگفت: حضور فرهنگیان در انتخابات ۲۸ خرداد پررنگ و غرورآفرین خواهد بود زیرا معلمان درجامعه نقش پیوندی و تاثیر گذاری دارند که مهمترین هدف آنان اعتلای تعلیم و تربیت و توسعه کشور است.

منوچهر اتابکی اظهارداشت: فرهنگیان دراین دوره از انتخابات همانند انتخابات گذشته می کوشند تا مشارکت خانواده آموزش و پرورش دراین همایش سیاسی ملی بالا باشد.

وی با بیان اینکه این قشر الگویی مهم همواره برای رشد فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، بهبود روش ها، فرآیند و ساختار آموزش و پرورش درکشورارائه داده است،خاطرنشان کرد: دراین دوره از انتخابات نیز حضوری پرشور و غرورآفرین دارد.

وی تصریح کرد: انجمن اسلامی معلمان در جامعه همانند یک پل ارتباطی بین مردم و مسوولان است هستند که در عرصه های ملی و سیاسی همچون انتخابات دغدغه انقلاب و نظام را دارند.

اتابکی از تقویت گرایش های سیاسی، داشتن نگاه جامع و تحلیلی به مسائل مهم کشوری ، تلاش در تحقق منزلت اجتماعی معلمان ، سوق دادن افراد به سمت تفکر عقلانی، پرهیز از شعار زدگی و خلاقیت پروری به عنوان مهمترین کارکردهای انجمن اسلامی معلمان با رویکرد آگاهی بخشی وافزایش سطح مشارکت های مردمی به ویژه در این انتخابات یاد کرد.

اتابکی یادآورشد: فرهنگیان البر در انتخابات ۲۸ خرداد بار دیگردر قالب رای دهنده یا عوامل اجرایی و نظارتی درشعبه های اخذ رای حاضر شده اند تا به وظیفه ملی خود عمل کنند.

رییس انجمن اسلامی معلمان استان البرزتاکید کرد: معلمان به عنوان مهمترین قشر فرهنگی و فرهنگ‌ساز جامعه همیشه در عرصه‌های مختلف مدنی، اجتماعی و سیاسی به عنوان پیشروترین و اثرگذارترین قشر حاضر در صحنه بوده‌اند که انتخابات در کنار دیگر تحولات و رویدادهای مهم کشور یکی از این عرصه‌ها است.

پیشتاز در مشارکت سیاسی

استاندار و رییس شورای آموزش و پرورش البرز نیز به نقش مهم فرهنگیان در جامعه اشاره کرد وگفت: در حوزه مشارکت مردم در انتخابات نیز فرهنگیان به نسبت سایر اقشار حضور پررنگ‌تری دارند.

عزیزاله شهبازی علت مشارکت و حضور پررنگ فرهنگیان در پای صندوق‌های رای را جایگاه والای این قشر در جامعه و سابقه حضور آنان درعرصه‌های مختلف انقلاب ذکر کرد.

استاندار البرز بیان داشت: فرهنگیان در شکل‌گیری انقلاب اسلامی، پیروزی انقلاب، دوران دفاع مقدس و عرصه‌های تعیین کننده دیگر جزو اقشار تاثیرگذار بوده‌اند به همین دلیل پیشتاز هستند.

وی یادآورشد: انقلاب اسلامی به نوعی انقلاب فرهنگی است لذا فرهنگیان خود را صاحبان انقلاب می‌دانند و در هر عرصه سیاسی، مدنی و اجتماعی مربوط به سرنوشت کشور، حضور پررنگ دارند.

شهبازی ادامه داد: علاوه بر این در برگزاری انتخابات مختلف، نامزدهای انتخاباتی به دنبال جلب نظر و رای فرهنگیان هستند و فرهنگیان نیز به عنوان گروه مرجع و قابل اعتماد مردم، هدایتگر انتخاب آنان به شمار می‌روند.

وی افزود: چنین شرایط و دلایلی موجب شده است هم فرهنگیان با قوت وارد عرصه شوند و هم مردم به فرهنگیان به عنوان گروه مرجع توجه کنند.

استاندار البرز تاکید کرد: مشارکت مردم برای حفظ امنیت و ثبات کشورامری ضروری است که فرهنگیان در هر دوره از انتخابات به این رسالت خطیرعمل می کنند.

استان البرز ۵۰ هزار فرهنگی شاغل و بازنشسته دارد.

سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به همراه ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، میان‌دوره‌ای مجلس یازدهم شورای اسلامی و میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری، ۲۸ خردادماه امسال برگزار می‌شود.

انتهای پیام

  • نویسنده : تحریریه