رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: برای تزریق واکسن در مناطق صعب العبور بالگرد در نظر گرفته شده است.

ویناپرس –  رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: برای تزریق واکسن در مناطق صعب العبور بالگرد در نظر گرفته شده است.

به گزارش پایگاه خبری ویناپرس، پیر حسین کولیوند روز دوشنبه ۱۱ مرداد در مراسم رونمایی از اولین اتوبوس آمبولانس ساخت داخل در منطقه ویژه پیام کرج، با بیان اینکه در پیک جدید کرونا قرار داریم، گفت: طی این مدت مأموریت‌های اورژانس تا سه برابر افزایش یافته است.

کولیوند با اشاره به مشارکت اورژانس در واکسیناسیون کرونا، افزود: تا پیش از حضور اورژانس صف‌های طولانی و اذیت‌کننده‌ای برای هموطنان ایجاد شده بود اما با حضور اورژانس امروز در کشور صف واکسن تقریباً صفر شده است.

وی ادامه داد: در شهرهایی مثل تهران با تیم‌های عملیاتی هر جایی که صف وجود داشته باشد اورژانس حضور پیدا کرده و کار را به اتمام می‌رساند. برای افرادی هم که قادر به مراجعه نیستند موتور آمبولانس در نظر گرفته شده است.

کولیوند در ادامه با بیان اینکه مراکز واکسیناسیون خودرویی رضایت خوبی را به دنبال داشته است، گفت: برای مناطق صعب العبور هم بالگرد در نظر گرفته شده است.

اولین اتوبوس آمبولانس ملی رونمایی شد

رئیس مرکز اورژانس و فوریت‌های پزشکی کشور گفت: روزانه در کشور ۱۵ تا ۱۶ تصادف رخ می‌دهد که این تصادف‌ها بیش از ۱۵ مصدوم دارد.

پیرحسین کولیوند روز دوشنبه ۱۱ مرداد ماه در مراسم رونمایی از اولین اتوبوس آمبولانس ساخت داخل در منطقه ویژه پیام کرج، گفت: اتوبوس آمبولانس یکی از نیازهای اصلی سازمان اورژانس برای خدمات‌رسانی است.

کولیوند افزود: در این مدت نیاز ما به اتوبوس آمبولانس از خارج تأمین می‌شد اما با همکاری داخلی توانستیم پس از انعقاد قرارداد با ایرانخودرو دیزل اولین نمونه داخلی را تولید کنیم.

وی ادامه داد: به جرأت می‌توان گفت نمونه داخلی با مشابه خارجی برابری می‌کند و از امروز می‌توانیم بگوییم که برای اتوبوس آمبولانس هیچ نیازی به کشورهای خارجی نداریم.

این مسئول در ادامه با بیان اینکه نمونه داخلی ۵۰ درصد از نمونه خارجی ارزانتر تمام می‌شود، اعلام کرد: برنامه‌ریزی برای تحویل یک دستگاه به هر دانشگاه علوم پزشکی صورت گرفته است.

کولیوند تصریح کرد: برای کل کشور به ۱۰۰ دستگاه اتوبوس آمبولانس نیاز داریم و قرار است ظرف چهار تا شش ماه آینده ۲۰ دستگاه و بعد از آن هر سه ماه ۲۰ دستگاه جدید به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تحویل داده شود.

وی خاطرنشان کرد: این اتوبوس‌آمبولانس‌ها ظرفیت انتقال ۱۰ تا ۱۴ بیمار را دارد و مانند این است که مرکز درمانی به محل حادثه منتقل شده چون همه امکانات لازم در آن تعبیه شده است.

کولیوند در پایان گفت: روزانه در کشور بین ۱۵ تا ۱۶ تصادف رخ می‌دهد که بیش از ۱۵ مصدوم بر جا می‌گذارد بنابراین به این اتوبوس‌آمبولانس‌ها نیاز داریم.

این مسئول در پایان با اشاره به کمبود آمبولانس و نیاز به سه تا چهار هزار آمبولانس جدید، گفت: اگر بتوانیم از تولید داخل استفاده کنیم برای تأمین این تعداد آمبولانس به خارج نیاز نخواهیم داشت.

انتهای پیام

  • نویسنده : تحریریه