ویناپرس – سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی البرز گفت: بعضا گزارشهایی از تعدیل نیرو در برخی محیطهای کارگری و تولیدی به گوش میرسد که اتفاق خوبی نیست و نیاز است با درایت، برنامه ریزی و تامین نیازهای کارفرمایان شاهد کمترین تعدیل نیرو باشیم.
به گزارش پایگاه خبری ویناپرس به نقل از ایسنا، عبداله دارایی در جشنواره ملی امتنان از کارگران و کارآفرینان نمونه که روز شنبه ۱۰ اردیبهشت در مرکز تربیت مربی فنی و حرفه ای کرج برگزار شد، تصریح کرد: امروز جشنواره ملی امتنان از کار و کارگر بعد از دو سال برگزار شد و تقریبا از ۳۰ نفر از برگزیدگان تقدیر شد. همچنین از استان البرز گروه کار نمونه به عنوان برگزیده کشوری انتخاب شد.
وی با اشاره به اینکه کارگران خط مقدم تولید در کشور هستند، گفت: بر اساس نامگذاری امسال به سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین، کارگران افسران در خط مقدم تولید هستند تا بتوانند شعارسال را محقق و چرخ اقتصاد کشور را به حرکت در بیاورند.
وی به ظرفیت های البرز از جمله گستردگی و پراکندگی در محیط صنعتی اشاره و بر برنامهریزی بهتر و استفاده بهینه از این ظرفیتها تاکید کرد.
سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز ادامه داد: در شرایط فعلی گزارشهایی از تعدیل نیرو در برخی از محیطهای کارگری و تولید وجود دارد و در این چند روز هم شاهد این اتفاق بودیم و باید برای جلوگیری از این امر نیازهای آنها را تامین کنیم.
وی ادامه داد: ضروری است تا با کمک و همراهی مسئولین و متولیان استان، اجازه ندهیم کارخانه ها و محیط های صنعتی به سمت تعدیل نیرو حرکت کنند.
دارایی تصریح کرد: ما به عنوان حوزه تعاون، کار و رفاه اجتماعی برنامه هایی داریم و در بین کارفرمایان در محیط های صنعتی و تولیدی حضور پیدا کرده و از نزدیک به بررسی مشکلات آنان میپردازیم.
وی در پایان گفت: باید تلاش کنیم و برای تقدیر از کارگران به یک هفته بسنده نکنیم بلکه این قشر باید همواره و در طول سال نیز مورد توجه ویژه باشند و مسائل معیشتی و رفاهی کارگران نیز به صورت مستمر پیگیری شود.
انتهای پیام
- نویسنده : تحریریه
Monday, 16 May , 2022