ویناپرس – دبیر اجرایی اولین دوره تربیت مدرس سواد رسانه البرز گفت: با آموزش سواد رسانهای و ورود افراد آموزش دیده به سطوح جامعه استان و گسترش آموزشها، شبکه مدرسین در استان ایجاد میشود که میتوانند به گسترش سواد رسانه کمک کنند.
به گزارش پایگاه خبری ویناپرس به نقل از ایسنا، حسین دولتی در نشست با خبرنگاران در باشگاه میلاد کرج گفت: مرکز آموزشی سواد رسانهای البرز زیر نظر سازمان فضای مجازی بسیج ایجاد شده و به صورت مسئلهمحور و آسیبشناسی شده با برگزاری آموزشها در سطوح و عناوین مختلف سعی در سامان دادن فضای مجازی در استان دارد.
وی با اشاره به اینکه ثبت نام به صورت اینترنتی در سایت انجام و حدود ۱۵۰ نفر از فراگیران ثبت نام شدهاند، اظهار کرد: البته اطلاعرسانی در سطح محدود بین طلاب و حوزههای علمیه و مدرسین آموزش و پرورش و مربیان تربیتی بود. بنابراین دوره صرفا مقدماتی نبوده و اشخاص باید ویژگی هایی را برای دوره احراز میکردند. با مصاحبه از ۱۵۰ فراگیر نهایتا با بررسی رزومهها و مصاحبههای حضوری به عدد ۵۴ نفره رسیدیم و یک سوم افراد شرایط شرکت در دوره را داشتند. ابعاد مختلف با توجه به رزومه، تحصیلات، ویژگیهای رفتاری و دغدغهمندی برای شرکت در این دورهها اهمیت دارد.
دولتی با اشاره به اینکه در حال حاضر هفت کلاس در دوهفته برگزار شده و در هفته سوم دوره هستیم، اظهار کرد: هر پنجشنبه سه کلاس برگزار میشود و اساتیدی از سطوح علمی بالا برای تدریس در استان حاضر شدند. هدف همایش محور نیست و با فراهم کردن فضای کنفرانسی سعی میشود شیوههای نوین آموزشی پیاده شود. از طرفی هر گروه یک استاد همراه و راهنما دارد که بعد از کلاس در طول هفته نیز به سوالات فراگیران پاسخ میدهد.
دبیر اجرایی اولین دوره سواد رسانهای البرز گفت: در این دوره با کارخواستهها از فراگیران خواسته میشود کاری را به صورت عملی انجام دهند. همچنین برای پشتیبانی بیشتر از طریق یک پلتفرم ایرانی محتوای دوره برای فراگیران بارگزاری میشود.
دولتی هدف از راه اندازی دوره های آموزشی در مرکز سواد رسانه ای را گسترش سواد رسانه ای در جامعه عنوان کرد و گفت: با آموزش این افراد و ورود به سطوح جامعه استان و گسترش آموزشها، شبکه مدرسین بزرگ در استان ایجاد میشود که میتوانند به گسترش سواد رسانه کمک کنند. زیرا درد ما این است که همه از رسانه استفاده می کنند اما سواد کافی ندارند.
وی با بیان اینکه در این دورهها ۱۵ سر فصل آموزش در ۱۸ دوره حضوری و ۴ جلسه برخط ارائه داده میشود، گفت: در این مرحله اموزشها کلیات و عمومی است و در ترم دوم وارد مباحث تخصصیتر میشویم. رسانه شناسی، فنون اقناع، امنیت سایبری، اخلاق در رسانه، شیوههای نوین کلاس داری، اعتیاد مجازی، جریان سازی قدرت نرم و… جزو مباحثی است که در این دوره تدریس میشوند.
وی با بیان اینکه در حال پایه گذاری مدرسه سواد رسانه ای در البرز هستیم، اظهار کرد: این مدرسه در وهله اول نیاز به مدرس متخصص و متعهد دارد و اکنون در حوزه رسانه ای به کار جهادی احتیاج داریم. قرار است شبکه مدرسین رسانه ای را ایجاد کنیم و زمانی برسد که چندین هزار مدرس به صورت تخصصی در استان آموزش دیده باشند.
دولتی با اشاره به اینکه دورهها به صورت عمومی، تخصصی و مهارتورزی برگزار و به مدرسین کد تدریس اعطا میشود، گفت: با جلساتی که با مدیران کل و اجرایی و کارشناسان آموزش و پرورش داریم تعاملی برای ورود این مدرسان به مدارس خواهیم داشت.
وی در پاسخ به رویکرد این مرکز در مورد پلتفرمهای خارجی، تصریح کرد: رویکرد ما منطبق با منویات مقام معظم رهبری است. معتقدیم اکنون فضای مجازی با پلتفرمهای خارجی در ایران رواج زیادی دارد و باید از این فضا و با مدیریت آنها استفاده کرد. پلتفرمهایی چون واتس آپ، اینستاگرام به ترتیب اولین، دومین برنامه مرود استفاده مردم هستند. تلگرام نیز با وجود فیلتر عدد قابل توجهی کاربر دارد. بنابراین سیاستگزاری و اساسنامه تدوین شده و نظام نامه در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری است.
انتهای پیام
- نویسنده : تحریریه
Thursday, 12 September , 2024