نخستین جلسه کلاس دکتری تاریخ تطبیقی و تحلیلی هنر اسلامی دانشگاه سوره با حضور مدیران دانشگاه و دانشجویان پذیرفته‌شده از رشته‌های نقاشی، پژوهش هنر، هنر اسلامی و... برگزار شد.

ویناپرس – نخستین جلسه کلاس دکتری تاریخ تطبیقی و تحلیلی هنر اسلامی دانشگاه سوره با حضور مدیران دانشگاه و دانشجویان پذیرفته‌شده از رشته‌های نقاشی، پژوهش هنر، هنر اسلامی و… برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری ویناپرس به نقل از روابط عمومی دانشگاه سوره، دکتر محمدحسین ساعی، رئیس دانشگاه سوره با اشاره به تلاش‌ها و پیگیری‌های انجام‌شده در خصوص راه‌اندازی رشته دکتری تاریخ تطبیقی و تحلیلی هنر اسلامی اظهار داشت: بیش از یک سال و نیم زمان برد تا موفق شدیم به کمک دوستان و استادان عزیزمان این دوره آموزشی را مطابق با فرایندهای عملی تعریف‌شده در مجموعه دانشگاه سوره دایر کنیم.

رئیس دانشگاه سوره با ابزار خوشحالی از تشکیل کلاس‌های دوره دکتری تاریخ تطبیقی و تحلیلی هنر اسلامی خاطرنشان کرد: از همه مباحث علمی و شیوه‌هایی که لازم بود استفاده کردیم تا این دوره باکیفیت بالا و به‌صورت ماندگار در دانشگاه سوره برگزار شود. بدون تردید این نقطه شروع بسیار مهمی در مسیر تقویت و توسعه آموزش‌های عالی این مجموعه با رویکرد پژوهشی و تحلیلی است.

دکتر کاظم نظری، رئیس دانشکده هنر دانشگاه سوره نیز از کوشش‌های دکتر آژند و دکتر هوشیار برای راه‌اندازی این دوره قدردانی کرد و طی سخنان کوتاهی اظهار داشت: این دوره موفقیت بزرگ دیگری در کارنامه آموزشی دانشگاه سوره به ثبت رساند. امیدوارم پس‌ازاین شاهد انتشار مقالات خوب دانشجویان دوره دکتری تاریخ تطبیقی و تحلیلی هنر اسلامی باشیم و با رهنمودهای استادان اتفاقات خوب علمی را در این عرصه رقم بزنیم.

دکتر مهران هوشیار، مدیر گروه مطالعات عالی هنر و عضو هیأت علمی دانشگاه سوره در ادامه گفت: ما به اعتبار اولین بودن و پیشرو بودن از نخستین گروه دانشجویان این دوره انتظارات زیادی داریم. آنها طلیعه‌داران این رشته هستند پس همه باید این نکته را در نظر داشته باشیم که نگاه‌ها به ما که اولین‌های این دوره هستیم بیش از همیشه معطوف است. از این نظر درس خواندن، پژوهش و تحقیق باید جزو اولویت‌های اصلی دانشجویان باشد و همواره به آن اهتمام ورزند.

مدیر گروه مطالعات عالی هنر یادآوری کرد: دانشجویانی که در این مقطع و جایگاه قرارگرفته‌اند بدون تردید برای انتخاب و اولویت‌های تحصیلی و علمی خود ارزش زیادی قائل هستند. من به این عزیزان توصیه می‌کنم حالا که در این مقطع قرار گرفتند باید تلاش کنند قدم‌های بعدی را قوی‌تر و بهتر بردارند و به افراد تأثیرگذاری تبدیل شوند.

دکتر هوشیار در پایان به دانشجویان نخستین دوره دکتری تاریخ تطبیقی و تحلیلی هنر اسلامی دانشگاه سوره توصیه کرد: از شما انتظار می‌رود از هم‌اکنون با یک ایده و پروپوزال حرفه‌ای و علمی، آمادگی اجرا و دفاع از رساله خود را داشته باشید و برای تحقق آن تلاش کنید.

انتهای پیام