ویناپرس – معاون سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور گفت: طی ۱۶ ماه گذشته، ۱۱۰ مسابقه مهارتی آزاد و دو مسابقه ملی با شرکت ۳۲ هزار هنرجو در سراسر کشور برگزار شده است.
به گزارش پایگاه خبری ویناپرس، علی حسین شهریور در مراسم اختتامیه اولین مسابقات ملی مهارت کارگران کشور که روز جمعه ۱۴ بهمن در مرکز تربیت مربی کرج برگزار شد، اظهار کرد: در این دوره از مسابقات ۲۰۶ کارگر از۵۴ بنگاه اقتصادی و تولیدی کشور در ۱۰ رشته مهارتی نام نویسی کردند که ۱۱۰ نفر آنان به مرحله نهایی این رقابتها راه یافتند.
وی بیان کرد: مرحله نهایی این رقابتها طی سه روز گذشته در کرج برگزار شد که ۳۰ نفر از شرکت کنندگان در رشتههای تراشکاری یونیورسال، فرزکاری یونیورسال، تراشکاری CNC و فرزکاریCNC در گروه ماشینکاری صنعتی، جوشکاری SMAW، جوشکاری با گاز محافظ co۲ و جوشکاری با گاز محافظ آرگون در گروه جوشکاری و طراحی قطعات صنعتی به کمک نرمافزار SOLIDWORKS، طراحی قطعات صنعتی به کمک نرمافزار CATIA و برنامهنویسی PLC. عناوین اول تا سوم هر رشته را کسب کردند.
شهریور گفت: طی ۱۶ ماه گذشته، ۱۱۰ مسابقه مهارتی آزاد و دو مسابقه ملی با شرکت ۳۲ هزار هنرجو در سراسر کشور برگزار شده است.
معاون سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور افزود: امسال برای نخستین بار طی ۴۷ سال گذشته، نخستین مدال جهانی مهارت توسط یکی از مهارت آموزان کشور برای ایران اسلامی کسب شد.
این مسئول توضیح داد: همزمان با مراسم پایانی مسابقات ملی مهارت کارگران کشور، از ۳۰۰ استاندارد جدید مهارتی کشور رونمایی شد.
در بخش دیگری از این مراسم معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور هم توضیح داد: سال ۱۴۰۲ برای توسعه آموزش های مهارتی در تمام سطوح جامعه هدفگذاری شده است.
غلامحسین حسینی نیا افزود: در حال حاضر ۲۰ میلیون جمعیت فعال در کشور داریم که در ۱۹ گروه از جمله دانشجویان، دانش آموختگان، سربازان وظیفه، کارگران صنایع و امثال آن برنامه های آموزش مهارتی را با جدیت دنبال خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه اکنون سازمان آموزش فنی و حرفهای دارای ۶۴۰ مرکز آموزش مهارتی دولتی با ظرفیت ۵۵۰ هزار نفر هنرجو و ۱۲ هزار آموزشگاه آزاد با ظرفیت یک میلیون و ۱۵۰ هزار نفر است، گفت: طبق برنامه ریزی میبایست این ظرفیتها را تا پذیرش چهار میلیون نفر در سال افزایش داد تا بتوان در مدت زمان مناسب ۲۰ میلیون نفر جمعیت فعال را از آموزشهای مهارتی بهره مند ساخت.
حسینی نیا گفت: از آنجا که با تغییر فناوری در صنایع، کارگران واحدهای تولیدی باید آموزشهای مستمر را سپری کنند ، بر همین اساس مراکز آموزش کنار کارگاهی را با کمک واحدهای تولیدی و صنعتی در دستور کار قرار دادهایم تابتوانیم جامعه کارگری را مطابق با پیشرفت فناوری از دانش روزآگاه سازیم .
وی تا کید کرد: از سال آینده مسابقات ملی مهارت کارگران کشور با جدیت بیشتر دنبال خواهد شد تا جامعه کارگری به سمت آموزش های مهارتی ترغیب و تشویق شود.
وی ایجاد نشاط در جامعه کارگری و تغییرات مثبت رفتاری، افزایش بهرهوری و کارایی تحرک اجتماعی، پیشرفت شغلی، گسترش خلاقیت و نوآوری، کسب و انتقال تجربه و آشنایی با استانداردهای جدید مهارت از مزایای برگزاری این مسابقات برشمرد.
انتهای پیام
- نویسنده : تحریریه
Wednesday, 11 September , 2024