رئیس بنیاد دیپلماسی عمومی ایران بر ضرورت سرمایه‌گذاری دستگاه‌های اجرایی در شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپ‌های صنایع خلاق و فرهنگی تاکید کرد.

وینا پرس – رئیس بنیاد دیپلماسی عمومی ایران بر ضرورت سرمایه‌گذاری دستگاه‌های اجرایی در شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپ‌های صنایع خلاق و فرهنگی تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری وینا پرس، «مهدی قلعه‌نوی» در بازدید از کارخانه نوآوری و صنایع خلاق آمپر با بیان این مطلب گفت: استفاده از ظرفیت وزارتخانه‌ها و سازمان‌های اجرایی داخل و خارج کشور برای شناسایی و صادرات محصولات و نیز بهره‌مندی از خانه‌های نوآوری و فناوری برای صادرات محصولات دانش‌بنیان و خلاق ایرانی و نیز همکاری‌های فناورانه یکی از اقداماتی است که در چارچوب ماموریت‌های بنیاد دیپلماسی عمومی ایران تعریف‌شده است.

وی افزود: کمک به شناسایی و حل مشکلات اجرایی شرکت‌های دانش و خلاق در حوزه صادرات و بازاریابی، همراهی در برنامه‌های داخلی و بین‌المللی شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق از دیگر راهکارهایی است که می‌تواند به توسعه بازار و کسب‌وکار این شرکت‌ها در همکاری مشترک میان آمپر و این بنیاد کمک کند.

 رئیس بنیاد دیپلماسی عمومی ایران با ارائه پیشنهادی در خصوص امضاء تفاهم‌نامه همکاری میان این بنیاد و کارخانه نوآوری آمپر تاکید کرد: این تفاهم‌نامه به توسعه بازار شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق، افزایش توان صادراتی این شرکت‌ها و ورود محصولات ایران ساخت به بازار بین‌المللی در کالاها و خدمات فناورانه کمک می‌کند.

در این بازدید «پرویز کرمی» مدیرعامل کارخانه نوآوری آمپر ضمن معرفی شتابدهنده و استارتاپ‌های مختلف مستقر در آمپر اظهار داشت: بهرمندی بنیاد دیپلماسی عمومی ایران از توانمندی‌ها و دستاوردهای سه شتابدهنده حاضر در آمپر و استارتاپ‌های زیرمجموعه در حوزه هوشمند سازی خودرو، سلامت و امنیت غذایی و به‌ویژه فناوری‌های نرم و صنایع خلاق می‌تواند در شناسایی و شناساندن بیش از ۲ هزار شرکت خلاق و فعال در حوزه‌های فرهنگ و هنر نقش بسیار موثر و تعیین کننده‌ای ایفا کند.

مدیرعامل کارخانه نوآوری آمپر خاطر نشان کرد: شتابدهنده آمپر چنج، فعال در حوزه صنایع خلاق و فرهنگی، آماده همکاری‌ مشترک با بنیاد دیپلماسی عمومی ایران در زمینه شناسایی و صادرات صنایع خلاق است.

کارخانه نوآوری و صنایع خلاق آمپر در فضایی به وسعت ۱۰هزار متر و در دو سوله مجزا هر سوله به مساحت دو هزار مترمربع ایجاد شده و اکنون در حوزه‌های حمل‌ونقل، سلامت و سالمندی، آی‌تی، اینترنت اشیا، هوش مصنوعی و بیمه با داشتن دفاتر، فضای کار اشتراکی و فب‌لب تخصصی به‌عنوان بازوی نوآوری هلدینگ رایزکو مشغول فعالیت است.

دانش بنیان دیپلماسی عمومی

دانش بنیان دیپلماسی عمومی

دانش بنیان دیپلماسی عمومی

نویسنده: لیلا چراغی

انتهای پیام