قرارداد تجاری سازی کیت تشخیص مولکولی سرطان پستان توسط چند شرکت دانش بنیان کشورمان امضاء شد.

وینا پرس – قرارداد تجاری سازی کیت تشخیص مولکولی سرطان پستان توسط چند شرکت دانش بنیان کشورمان امضاء شد.

به گزارش پایگاه خبری وینا پرس، «پرویز کرمی»، مدیرعامل کارخانه نوآوری و صنایع خلاق آمپر از تجاری سازی کیت تشخیص مولکولی سرطان پستان با همکاری استارتاپ «برستومد» زیر مجموعه شتابدهنده آمپر لایف به سرپرستی دکتر «سید جوادمولی»، سرمایه‌گذاری مجموعه آمپر و همکاری مشترک با شتابدهنده تک‌آزما خبر داد و اظهار داشت: سرطان پستان به عنوان دومین سرطان شایع جهان و اولین در ایران هزینه‌های زیادی به زنان، خانواده‌ها و نظام سلامت کشور تحمیل می‌کند و با وجود نرخ شیوع پایین آن در کشور‌های در حال توسعه، متاسفانه میزان مرگ و میر آن‌ بالا است.

او با اشاره به اینکه در ایران از هر ۱۰۰ هزار زن احتمالاً ۲۸٫۱ تا ۳۳٫۲۱ نفر در معرض خطر ابتلا به سرطان پستان قرار دارند گفت: به دلیل نداشتن برنامه غربالگری مناسب، تشخیص به موقع و درمان هدفمند میزان تلفات این بیماری بیشتر است.

مدیرعامل کارخانه نوآوری آمپر با بیان اینکه در سال‌های اخیر ابداع روش‌های درمانی هدفمند و مولکولی سبب کاهش چشمگیر این بیماری شده است خاطر نشان کرد: با تغییر ساختار جمعیتی کشور به سمت سالمندی طی سال‌های آینده این روند می‌تواند تغییر کند. در حال حاضر برای جلوگیری از پیشرفت این بیماری علاوه بر جراحی از درمان‌های شیمیایی نیز استفاده می‌شود. این در حالی است که امروزه مطالعات گسترده نشان داده‌ تعداد زیادی از مبتلایان به سرطان پستان، به‌ویژه بیمارانی که در مراحل ابتدایی بیماری قرار دارند از شیمی‌درمانی بعد از جراحی سودی نمی‌برند، بلکه این بیماران با یک درمان کم تهاجمی‌تر  و داروهای کم‌خطر‌تر می‌توانند روند درمان را طی کرده و به زندگی ادامه دهند.

کرمی در ادامه با بیان اینکه به علت گران بودن، در دسترس نبودن، کمبود کیت‌های تشخیص مولکولی و عوامل دیگر اکثر بیماران تحت درمان‌های پرخطر قرار می‌گیرند اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین عوامل در پیش آگاهی سرطان پستان، جهش‌های ژنی است. توسعه و رشد تومور‌های بدخیم در برخی افراد وابسته به تکثیر ژن‌های مختلف است. این در حالی است که تا ۸۰ درصد بیمارانی که با سرطان سینه مواجه هستند، نیاز به درمان‌های تهاجمی مانند شیمی درمانی ندارند؛ این بیماران با کمک کیت تشخیص مولکولی که برای اولین بار در کشور تجاری سازی شده است می‌توانند در مسیر صحیح و هدفمند درمان قرار بگیرند.

مدیرعامل کارخانه نوآوری و صنایع خلاق آمپر در حاشیه امضای قرارداد تجاری سازی کیت تشخیص مولکولی سرطان پستان تاکید کرد: پروژه کیت تشخیص مولکولی گام اول همکاری دو مجموعه «آمپر» و «تک آزما» در  مسیر اقدامات کلینیکی-تشخیصی و کمک به درمان هدفمند این بیماری است. در گام‌های بعدی برنامه ساخت کیت‌های تشخیصی پیشرفته، پلتفرم‌های‌سازمان‌یافته و درمان‌های هدفمند در دستورکار قرار دارد.

کرمی در پایان یادآوری کرد: هلدینگ رایزکو در راستای مسئولیت اجتماعی خود سرمایه گذاری در حوزه کمک به درمان سرطان سینه را برای ترویج زندگی سالم بانوان از سال‌ها قبل آغاز کرده و اقدامات حمایتی متنوعی در قالب برنامه‌های خیریه اجرا کرده است.

گفتنی اینکه، کارخانه نوآوری و صنایع خلاق آمپر در فضایی به وسعت ۱۰هزار مترمربع، در دو سوله مجزا هر سوله به مساحت ۲ هزار مترمربع در سه حوزه حمل‌ونقل، سلامت و سالمندی، اینترنت اشیا و هوش مصنوعی و بیمه با داشتن دفاتر و فضای کار اشتراکی و فب‌لب تخصصی فعالیت می‌کند.

کیت تشخیص مولکولی سرطان پستان تجاری سازی شد

کیت تشخیص مولکولی سرطان پستان تجاری سازی شد

نویسنده: لیلا چراغی

انتهای پیام