مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از صدور هشدار زرد فعالیت سامانه بارشی و کاهش محسوس دما از امشب تا روز شنبه ۱۰آذرماه در این استان خبر داد و گفت: کوهنوردان از صعود به ارتفاعات بپرهیزند.

وینا پرس – مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از صدور هشدار زرد فعالیت سامانه بارشی و کاهش محسوس دما از امشب تا روز شنبه ۱۰آذرماه در این استان خبر داد و گفت: کوهنوردان از صعود به ارتفاعات بپرهیزند.

به گزارش پایگاه خبری وینا پرس، حامد یزدی مهر، دوشنبه در جمع خبرنگاران، از صدور هشدار زرد هواشناسی مبنی بر فعالیت دو سامانه بارشی و نفوذ و گسترش توده هوای سرد در استان تهران خبر داد و اظهار کرد: سامانه اول امشب پنجم آذرماه آغاز و پنج شنبه هشتم آذرماه پایان می‌یابد و سامانه دوم از عصر چهارشنبه هفتم آغاز و تا روز شنبه ۱۰ آذرماه ادامه خواهد داشت.

یزدی مهر، در خصوص فعالیت سامانه بارشی، وقوع رگبار و رعد و برق و وزش باد نسبتاً شدید تا شدید هشدار داد و گفت: طی روزهای چهارشنبه و جمعه در گستره استان در بعضی ساعت‌ها شاهد بارش باران، گاهی رگبار و رعد و برق، وزش باد نسبتاً شدید تا شدید خواهیم شود که با توجه به احتمال خسارت به محصولات و صنایع کشاورزی توصیه می‌شود تمهیدات لازم اندیشیده و سازه‌های موقت، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی مستحکم سازی شوند و افراد از قرار گرفتن کنار درختان کهن بپرهیزند.

وی در خصوص احتمال آب گرفتگی بعضی معابر و جاری شدن روان آب نیز هشدار داد.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران در ادامه با اشاره به پیش بینی هواشناسی نسبت به وزش باد شدید تا خیلی شدید طی چهارشنبه شب تا پنجشنبه شب در ارتفاعات نیز هشدار داد و افزود: در دامنه‌ها بارش به صورت برف و وقوع مه و گاهی کولاک پیش بینی شده که از ظهر چهارشنبه تا پنجشنبه در ارتفاعات بالادست و قله‌ها با هوای مه آلود و بارش برف و کولاک مه غلیظ و بارش متوسط و گاهی سنگین، برف وزش سوزباد، گاهی توفان و کولاک شدید مواجه خواهیم بود.

یزدی مهر در خصوص کاهش محسوس دما و یخبندان در نیمه شمالی بطور میانگین بین ۸ تا ۱۲ درجه سلسیوس و در نیمه جنوبی بین ۶ تا ۱۰ درجه سلسیوس هشدار داد و بیان کرد: بازبینی و کنترل سیستم‌های گرمایشی کنترل دمای گلخانه‌ها و سالن‌های پرورش قارچ و طیور و دامداری‌ها از اهمیت ویژه برخوردار است و اکیداً توصیه می‌شود کوهنوردان از کوهنوردی و صعود به ارتفاعات بپرهیزند.

وی بر ضرورت عایق بندی لوله‌ها و سیستم‌های آب رسانی به ویژه در نیمه شمالی استان و استفاده از ضد یخ در خودرو و تأسیسات حساس به دما تاکید کرد و گفت: مدیریت حامل‌های انرژی به ویژه گاز و برق در دستور کار همه شهروندان قرار داشته باشد.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران تردد در نواحی و گردنه‌های کوهستانی را همراه با مخاطره دانست و گفت: جاده‌ها به ویژه در مسیرهای کوهستانی و گردنه‌ها لغزنده می‌شوند و با توجه به احتمال رخداد صاعقه و بارش تگرگ خطر سقوط سنگ و رانش زمین در نواحی کوهستانی وجود دارد.

وی در ادامه در خصوص سیلابی شدن مسیل‌ها و بالا آمدن سطح آب بعضی رودخانه‌ها نیز هشدار داد و بر ضرورت عدم تردد یا اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، عدم جابجایی عشایر یا چرای دام در ارتفاعات و پاک سازی دهانه پل‌ها لایروبی کانال‌ها و آب روها تاکید کرد.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران ضمن توصیه جهت اتخاذ تمهیدات برای محافظت از محصولات و امکانات، کشاورزی به بهره برداران عرصه‌های منابع طبیعی برای مهیا بودن تجهیزات برف روبی در نواحی شمالی هشدار داد و تاکید کرد: دستگاه‌های اجرایی و امدادی در آماده باش کامل قرار بگیرند.

انتهای پیام