ویناپرس – رییس پلیس راهنمایی و رانندگی البرز از اعمال محدودیت تردد و اجرای تمهیدات ترافیکی همزمان با اجتماع عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی و یوم العباس (ع) این استان خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری وینا پرس، سرهنگ حمدلله رحمتی پور اظهار کرد: همزمان با برگزاری مراسم تاسوعا و عاشورای حسینی و اجتماع عزاداران در روز چهارشنبه سوم تیر ماه، محدودیت ترافیکی از ساعت هفت صبح در معابر منتهی به محل برگزاری مراسم در امامزاده حسن (ع) کرج اعمال خواهد شد.
وی اضافه کرد: این ممنوعیت تردد شامل بلوار شهید شریفی ، میدان توحید ، محدوده امامزاده حسن (ع) تا تقاطع مصباح کرج توسط کارکنان پلیس راهور استان البرز اعمال می شود.
رحمتی پور از شهروندان خواست ضمن همکاری لازم با پلیس، وسایل نقلیه خود را در معابر منتهی به محل برگزاری مراسم متوقف نکنند چرا که سبب افزایش تراکم و بروز گره های ترافیکی خواهد شد.
رییس پلیس راهنمایی ورانندگی البرز همچنین از مسوولان هیات های مذهبی خواست به منظور ایجاد نظم و امنیت ترافیکی در ایام عزاداری، ضمن رعایت قوانین با ماموران پلیس همکاری لازم را داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: هماهنگی مسیر حرکت دسته های عزاداری با پلیس راهنمایی و رانندگی و اعمال تمهیدات ترافیکی در طول مسیر حرکت هیات های مذهبی، کاهش مشکلات عبور و مرور در معابر اصلی و فرعی را به همراه خواهد داشت.
رحمتی پور گفت: برای پیشگیری از بروز راهبندان و گره های ترافیکی، لازم است هیات های عزاداری هنگام حرکت در معابر در بخشی از خیابان حرکت نموده و باقی مسیر را برای عبور وسایط نقلیه خالی نگه دارند.
وی تاکید کرد: راکبان موتورسیکلت ها نیز ضمن رعایت کامل مقررات راهنمایی و رانندگی، عدم حرکت در خلاف جهت و استفاده از کلاه ایمنی، از سوار کردن سرنشینان اضافی که خطر تصادفات را افزایش می دهد پرهیز کنند.
انتهای پیام
- نویسنده : تحریریه



Saturday, 27 June , 2026